Minőségi ételeket fogyassz

A funkcionális étkezés nem egy újtípusú fogyókúra, amitől néhány héten belül karcsú, fitt és egészséges leszel. Sokkal inkább egy életmód, amitől hosszú távon leszel karcsú, fitt és egészséges

Igen, lesznek olyan alapanyagok, amiket nem fogyaszthatsz, azaz inkább nem ajánlott fogyasztani (ilyen például a glutén, liszt, tej, cukor). Én már tudom, és Neked is szeretném elmondani, megtanítani, hogy miért nem… Ha ezekkel tisztában leszel, akkor már Te is máshogy fogsz nézni rájuk.

De megnyugtatlak, számtalan ételt, zöldséget, gyümölcsöt, minőségi alapanyagot fogyaszthatsz. A lehetőségek tárháza nagyon széles!

Csodamódszer? Nem! Idő kell, mire megtanulod, mit, mivel és hogyan érdemes enni. Mit honnan érdemes beszerezni, vagy éppen mi az, amit érdemes kihagyni. Azonban a tested nagyon gyorsan meghálálja a sejtszintű törődést, melyet a funkcionális étkezéssel tudsz biztosítani számára. És itt jön a fogyókúra…vagy nem? Úgy, hogy jókat eszel és nem éhezel éri el a súlyod az optimális szintet.

Hogy soha többet nem ehetsz semmi „finomat”? Erre három válaszom van:

1. Amint a mesterségesen kialakított cukorfüggőségedet el tudod hagyni ez már nem is lesz olyan fontos szempont.

2. Egy édes zöldségnek vagy gyümölcsnek is sokkal intenzívebben fogod érezni az ízét, ha a szervezetedben helyreállt a „rend”.

3. S igen, néha belefér egy kis csalás…. (Na, azért ezt igen ritkán alkalmazzuk majd )

Amennyiben pedig már számtalan orvost, segítőt végig jártál, jónéhány diétát vagy speciális étendet kipróbáltál, s nem érted el a vágyott sikert, akkor ezt az életmód váltást Neked találták ki. Válaszokat kapsz, hogy mit miért igen vagy nem, miközben a szervezetedet segítjük az öngyógyításban.

Aki például autoimmun betegségben volt érintett és ki tudott jönni belőle, soha nem is szeretne visszakerülni abba az ördögi körbe.

De ha Te „csak” egészségesebben szeretnél élni, hogy ne is legyél érintett krónikus problémákban, akkor GRATULÁLOK! Előzzük meg együtt a bajt!

Változtassuk meg együtt az életedet! Légy boldogabb, kiegyensúlyozottabb!

Kapcsolat

Kérj időpontot

Várom megkeresésedet:

+36-20-360-4816

info@egeszsegmeno.hu

Képzési helyszín

 

Omniverzum Szabadegyetem

1132 Budapest, Váci út 4.

Kapcsolat

Cím

Omniverzum Szabadegyetem
Oktató központ
1132 Budapest, Váci út 4.

Jelentkezz tanácsadásra

Várlak, ha szeretnél javítani életminőségeden.

Így érhetsz el

E-mail: info@egeszsegmeno.hu

Tel: +36-20-360-4816